Binnenkort   Barok   Festivals   Kamermuziek   Bach   Matthaus   Messiah 

NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten

Nederland, Diverse locaties, vrijdag 5 april - zondag 7 april 2019

Info
Tickets
Vragen

Op 5, 6 en 7 april organiseren Natuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (NMF) de tweede editie van het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten. Tijdens dit weekend kun je door heel Nederland op ruim 20 cultuurhistorische locaties van Natuurmonumenten komen genieten van kamermuziek, uitgevoerd door bekende musici en bevlogen talenten met instrumenten van het NMF.

Tijdens het kamermuziekfestival bespelen bekende musici en bevlogen talenten instrumenten van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (NMF). Kamermuziek in een kasteel, blazers in het bos, kindertheater op de boerderij, jazz bij het fort… Sommige van de locaties zijn alleen tijdens het festival opengesteld voor publiek. Voor of na de concerten zijn er wandelingen op het landgoed met de boswachter of rondleidingen door het historische gebouw. Schitterende muziek en cultureel erfgoed staan samen in de schijnwerpers.

Tickets


NMF Kamermuziekfestival Festivals Klassiek Kamermuziek

NMF Kamermuziekfestival

Tijdens het jaarlijkse NMF Kamermuziekfestival, georganiseerd door Natuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, kun je door heel Nederland op ruim 20 cultuurhistorische locaties van Natuurmonumenten komen genieten van kamermuziek, uitgevoerd door bekende musici en bevlogen talenten met instrumenten van het NMF.