Kleine concerten tot 30 bezoekers zijn weer mogelijk. Alle activiteiten worden conform de richtlijnen van het RIVM uitgevoerd.

Lenneke Ruiten: Stabat Mater van Pergolesi

Utrecht, Geertekerk, zaterdag 11 september 2021, 20:15 - 21:30 uur

Info
Tickets
Vragen

Ribattuta Musica geeft een bijzonder concert op 10 oktober in de Geertekerk in Utrecht. Stersopraan Lenneke Ruiten en de gelauwerde alt Rosina Fabius schitteren samen in het onvolprezen Stabat Mater van Pergolesi.

Op het programma staan verder werken van tijdgenoten van Pergolesi. Andreas Küppers, de muzikaal leider en klavecinist van het barokensemble Ribattuta Musica, zal dit Italiaanse programma leiden. Graag verwelkomt Ribattuta Musica u op 10 oktober in Utrecht, voor een avond vol muzikale schoonheid en inspiratie.

Coronamaatregelen
Het concert wordt georganiseerd conform de door de overheid opgestelde corona-richtlijnen. Het programma duurt circa 70 minuten en wordt uitgevoerd zonder pauze. Tussen bezoekers uit verschillende huishoudens is 1,5 meter afstand van toepassing. Ook is er voldoende afstand tussen het ensemble en het publiek.

Agenda


Ribattuta Musica Pergolesi: Stabat Mater Giovanni Battista Pergolesi Provincie Utrecht Utrecht Lenneke Ruiten

Ribattuta Musica

Ribattuta Musica is een vocaal-instrumentaal ensemble dat graag dicht bij het publiek speelt. In een intieme sfeer ontstaat een voelbare wisselwerking. Ze laat muziek voelen én beleven.