Huygens Festival 2020

Voorburg, Diverse locaties, vrijdag 11 - zondag 13 september 2020

Info

Het Huygens Festival organiseert dit jaar de 14de editie van het festival van 11-13 september 2020. Door de recente ontwikkelingen zal het festival anders uitzien dan de voorgaande jaren. Toegang tot het festival is gratis, maar het aantal plaatsen per programma is beperkt en vooraf reserveren is verplicht.

Het Huygens Festival is hét klassieke muziekfestival in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Het driedaagse festival vindt plaats in het Huygenskwartier Voorburg en bestaat uit optredens van amateur- en professionele musici. Van koren tot kerkorgel, van kamermuziek tot opera, van bekende tot onbekende muziek, van jong tot oud en gericht op iedereen die bekend is met klassieke muziek of daar kennis mee wil maken. Ook dans maakt onderdeel uit van het festival.

Het Huygens Festival zet zich in om haar locaties in het licht van corona zo veilig mogelijk te maken en doet een beroep op alle bezoekers zich aan de 1,5 meter afstand regel te houden en bij binnenkomst de handen te ontsmetten. Wij vragen iedereen die onverhoopt last krijgt van verschijnselen die op corona kunnen duiden, zich af te melden.