Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan, zonder publiek in de zaal. Als een concert niet door kan gaan ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Carnaval der Dieren - Ars Musica Koorschool & Meisjeskoor

Videoconcert, Live, zaterdag 7 november 2020, 19:30 - 20:45 uur

Info

Via deze reserveringspagina kunt u een toegangskaart reserveren voor dit live videconcert. Op de dag van het concert is de livestream te bekijken via uw reservering (bereikbaar via link in bevestigingsmail). Let op: kunt u niet op 7 november? De livestream is nog 2 weken terug te kijken na die datum.

Op 7 november wordt u verrast door twee concerten in één. Het eerste deel van het concert hoort u allerhande composities van Brahms, van het bekende Wiegenlied tot de vierstemmige bewerking voor gelijke stemmen van Wie lieblich sind Deine Wohnungen uit Ein Deutsches Requiem. Ook in het tweede gedeelte zal ongetwijfeld een Aha-erlebnis plaatsvinden, wanneer een Engelse bewerking van Carnival des Animaux van Saint-Saëns wordt uitgevoerd. Een tekst over de optocht der dieren, met de nodige doordenkertjes voor volwassenen. Alle zangers van de Koorschool en Meisjeskoor nodigen u uit, welkom!