Coronamaatregelen
Vanaf zaterdag 25 september (tot tenminste 1 november) vraagt de organisator u mogelijk om een coronatoegangsbewijs bij concertbezoek. Meer informatie daarover vindt u op de reserveringspagina's van de diverse concerten.

Orlando Festival: Openbare masterclass Peter Brunt

Maastricht, Cellebroederskapel, zondag 22 augustus 2021, 11:00 - 12:00 uur

Info

Voor deze uitvoering heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Dit houdt in dat u ofwel gevaccineerd dient te zijn of een recente negatieve coronatest nodig heeft om toegang te krijgen tot dit concert. Meer informatie over de coronatoegangstest en de CoronaCheck-app om een vaccinatie aan te tonen is te vinden op: https://coronacheck.nl/nl/.

Tijdens deze openbare masterclass neemt u deel aan de totstandkoming van een kamermuziekstuk. De les zal gegeven worden door Peter Brunt. Peter Brunt zal lesgeven aan het Abay Strijkkwartet: Kuanyashev Omar viool, Irinyov Sergey viool, Murat Nadir altviool, Abdybakas Aibolat violoncello.

Tijdens de regioconcerten en masterclasses van het Orlando Festival hoort u de jonge internationale professionele ensembles uit de European Summer Course for Chamber Music in hun favoriete repertoire.