Coronamaatregelen:
Tot tenminste dinsdag 25 januari zijn helaas geen concerten en theatervoorstellingen mogelijk. Livestreams gaan wel door. Wacht informatie van de organisator af als u een actieve reservering heeft.

Mirantibus Concerten: Verrassende kamermuziek

Baarn, Witte Kerkje, zaterdag 5 februari 2022, 20:00 - 21:00 uur

Info
Tickets
Contact

De mooiste kamermuziek in een verrassende bezetting! Het Nederlands Kamermuziek Ensemble werd in 2015 opgericht door klarinettiste Marieke Vos. Sindsdien speelde het ensemble veelvuldig in binnen- en buitenland. Het Nederlands Kamermuziek Ensemble (NKE) is een flexibel musici collectief dat bekend staat om de bijzondere bezetting van viool, klarinet, cello en piano. Op 5 februari speelt het ensemble het prachtige werk van W. Rabl 'Clarinetquartet' Opus 1.

Uitvoerenden:
Lisanne Soeterbroek (viool)
Marieke Vos (klarinet)
Charles Watt (cello)
Bas Verheijden (piano)

Programma:
W. Rabl: Clarinetquartet opus 1 e.aKamermuziek Provincie Utrecht Mirantibus Concerten Nederlands Kamermuziek Ensemble Baarn

Nederlands Kamermuziek Ensemble

Het Nederlands Kamermuziek Ensemble werd in 2015 opgericht door klarinettiste Marieke Vos. Sindsdien speelde het ensemble veelvuldig in binnen- en buitenland. Het Nederlands Kamermuziek Ensemble (NKE) is een flexibel musici collectief dat bekend staat om de bijzondere bezetting van viool, klarinet, cello en piano.