Johannette Zomer: Singalong Lecture 4 - Fac ut portem

Zondag 21 november - zondag 12 december 2021

Online, Singalong Lecture

Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Als u een reservering heeft voor die periode hoort u in de loop van de komende week wat dit voor uw reservering betekent.

Johannette Zomer: Singalong Lecture 4 - Fac ut portem

Online, Singalong Lecture, zondag 21 november - zondag 12 december 2021
Info
Tickets
Contact

Entreekaarten

Dit evenement vindt binnen een week plaats. Reserveren is nog steeds mogelijk. Het e-ticket is na het reserveren gelijk beschikbaar.
  • Deze lecture wordt op 21 november beschikbaar gesteld vanaf 16.00 uur, en is vanaf dat moment te bekijken via uw reservering. Reserveert u na dit moment, dan is de lecture direct te bekijken via uw reservering. Reserveren is mogelijk tot 12 december.
  • Let op: Het is ook mogelijk een all-in toegangskaart te reserveren (50 euro) voor alle zes lectures + de Kerstspecial. Reserveren van de all-in toegangskaart kan via deze pagina.
10,00Toegangkaart lecture 4: 'Fac ut portem'
5,00Vrijwillige donatie
U kunt ervoor kiezen de betrokken musici door middel van een vrijwillige donatie extra te ondersteunen in deze moeilijke tijd. U kunt zelf de hoogte van de donatie kiezen, door de gewenste veelvoud van 5 euro in te voeren.

Contactgegevens

E-mailadres

Land

Postcode

Huisnummer

Betaling

Maak een keuze uit de volgende betaalwijzen:
Betaalwijze
iDEAL

 
Bancontact