Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/iticket/domains/portal2018/3.detect.source.php on line 31
Bachfestival Dordrecht van 26 - 27 juni in Dordrecht - klassiekemuziek.nl


Let op: dit programma maakt verplicht onderdeel uit van het protocol 'Testen voor toegang'. Dit houdt in dat u ofwel volledig gevaccineerd dient te zijn (en dit kunt aantonen via de CoronaCheck app of een papieren vaccinatiebewijs) of een recente negatieve coronatest nodig heeft om toegang te krijgen tot dit concert. Aanmelden voor deze test kan alleen via de website www.testenvoortoegang.org.

Tijdens het Bachfestival knopen we dit jaar heel veel mooie stijlen en musici aan elkaar. Zet je schrap want op zaterdag 26 juni openen we gratis onze deuren voor iedereen die zich wil laten verrassen door Bach, pop en trance -DJ’s en klassieke musici – strijkers en synthesizers en turntables … Bach & Beats: we gooien alles door elkaar. En het mooiste is, jij bepaalt voor een groot deel wat we gaan spelen deze avond. En misschien nog mooier? De avond eindigt met een geweldig trancefeest!

Maanden hebben we (veelal digitaal door corona) door de wijken gereisd en een ware J.S. Bachkruistocht gehouden. De top 10 hit list hebben we samen met jou samengesteld en wordt nu tot klinken gebracht tijdens het buitenconcert op het Energieplein. Een avond vol met jouw greatest hits van Bach. Nog niet gestemd? Kijk dan snel op deze pagina.

Niet alleen qua stijlen maken we eclectische uitstapjes op deze zaterdagavond. Ook geografisch zijn we wijdverbreid. Samen met Dordtse zusterstad Varna (Bulgarije) bouwen we één groot feest en wisselen we de DJ’s uit die zich de winnaar mochten noemen van de competities ‘Can u Beat Bach?’ en ‘Can you mix Folk & Vibes?’.

In het kader van Dordrecht 800 jaar en de Dordtse feesten willen we deze avond aanbieden aan de stad en haar inwoners. De avond is gratis toegankelijk, maar vanwege corona is het wel verplicht om te reserveren. Een kaartje is voor de hele avond, maar je kunt tussendoor wel vertrekken. We kunnen je immers niet verplichten om tot het einde te blijven. Wel verwachten we dat je open staat voor andere stijlen muziek en invalshoeken. We staan garant voor een tof avontuur!

Programma
20.30u Top tien Bach aller tijden. Gekozen door jou

22.00u Solarstone

23.00u TimoNoize – winnaar van de DJ-Battle ‘Can u Beat Bach?’

23.30u Trancefeest