Overzicht   Barok   Festivals   Kamermuziek   Bach   Matthaus   Messiah 

AD MOSAM: Henry Purcell’s Koninklijke muziek

Data en locaties

Koninklijke delen uit The Fairy Queen, King Arthur en The Indian Queen. Deze drie beroemde semi-opera’s van Purcell kenmerken zich door humor en fantasie in een toegankelijk en vermakelijk historisch jasje. In dit programma worden ze in korte scènes aan elkaar gekoppeld en afwisselend verbonden door enkele van zijn schitterende grounds, gedurfde fantasia’s en natuurlijk zijn onnavolgbare love-songs. ”You say ‘tis love, come if you dare”

Uitvoerenden:
Solisten: Elke Janssens, sopraan
Valerio Zanolli, bas
AD MOSAM o.l.v. Huub Ehlen
Talent: Charlotte Sijben, blokfluit

Dit concert in de serie ‘PUUR Talent & Excellent’ wordt geopend met een bijzonder talent uit de regio. In Weert is dat Charlotte Sijben (blokfluit), leerling van het College. Ad Mosam coacht en begeleidt het talent en leent hem/haar de eerste 10 minuten het podium.

Tickets

AD MOSAM

Het in Sittard gevestigde, maar internationaal samengestelde barokensemble AD MOSAM is een ensemble van hoog niveau met gespecialiseerde instrumentalisten, solisten en een professioneel koor. Of het nu onbekende barokke juweeltjes zijn of de grote bekende werken, in de expressieve uitvoeringen klinkt hun passie voor muziek en liefde voor het publiek.


Sittard Jaap van Zweden AD MOSAM