Corona update: bezoekers van evenementen die door de overheid zijn verboden ontvangen binnen 1 werkdag een eerste bericht (belandt soms bij ongewenste post). Muzikanten gaan een moeilijke tijd tegemoet, veel inkomsten vallen weg. Steun ze door hun muziek via Spotify te beluisteren en via acties die ze online organiseren.

Bachfestival Dordrecht: Spetterend slotconcert - Brandenburg!

met het Tim Kliphuis Trio en Festivalorkest Festivallinks

Op initiatief van het Bachfestival is het Festivallinks orkest samengesteld uit musici uit de EU landen waarmee we in het FestivalLinks project samenwerken. In ons festival bestaat het uit leden van het Concertgebouw Orkest en musici uit Cran Canaria en Varna, Bulgarije.

Tijdens dit slotconcert presenteren we andermaal een werk dat op de golden record door de ruimte reist; de Brandenburgse concerten. Maar wel in een nieuwe bewerking van Tim Kliphuis voor orkest en jazz trio met elementen improvisatie en folk. Het programma beslaat 70 minuten aan elkaar geregen muziek met origineel Bach werk, improvisaties, en volksmuziektraditie werk. Een internationaal muzikaal gekleurd concert. Een spetterend slot van dit festival.

Agenda


Festivals Klassiek Bachfestival Dordrecht Johann Sebastian Bach

Bachfestival Dordrecht

Tweejaarlijks festival, waarin een week lang de rijke wereld van Johann Sebastian Bach (1685-1750) tot leven komt in de historische binnenstad van Dordrecht.