Corona update: bezoekers van evenementen die door de overheid zijn verboden ontvangen binnen 1 werkdag een eerste bericht (belandt soms bij ongewenste post). Muzikanten gaan een moeilijke tijd tegemoet, veel inkomsten vallen weg. Steun ze door hun muziek via Spotify te beluisteren en via acties die ze online organiseren.

Ars Musica: Aangenaam Brahms

Een aangename kennismaking met Johannes Brahms. Wie wil dat nou niet? Als je zijn prachtige muziek beluistert, leer je Brahms een beetje kennen.

Maar stel dat je nog eens echt met hem in gesprek zou kunnen gaan… Dat zou toch een droom zijn die uitkomt? Wat zou jij hem willen vragen?

Op zaterdag 13 juni wordt een droom werkelijkheid. Tijdens een concert van de Koorschool, het Meisjeskoor en het Jong Concertkoor is Johannes Brahms er ook bij. (Nee, niet echt natuurlijk, maar we doen ‘alsof’). Zijn prachtige muziek komt tot klinken en bovendien zijn we met hem in gesprek. Over de muziek, over zijn leven.

Wees erbij, want het wordt een avond voor het hele gezin!

Agenda


Ars Musica Johannes Brahms

Ars Musica

Ars Musica biedt een muzikaal podium voor musici en ontvouwt muzikale schatten voor het publiek. Ars Musica fungeert ook als kenniscentrum op het gebied van muziek in het algemeen.