Zeven Bruggen Festival: Ode aan de piano

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

In verband met de coronamaatregelen is dit concert verplaatst van 17 naar 24 november.

In het programma 'Ode aan de piano' willen wij de plek van de pianist in de kamermuziek eer betonen met twee glansrollen in de Variaties voor piano en cello van Beethoven en in het geliefde Pianokwintet van Robert Schumann. Natuurlijk met de Erard vleugel uit 1851 waarop Schumann nog zelf gespeeld had kunnen hebben!

De afgelopen zeven jaar presenteerde het Zeven Bruggen Festival sfeervolle, kleinschalige kamermuziekconcerten op prachtige, vaak ongewone locaties in het hart van Amsterdam. Dit jaar zijn we door de corona-maatregelen gedwongen een andere koers te varen waarmee we door kunnen gaan met het brengen van mooie muziek samen met boeiende verhalen. Het festival speelt zich dit jaar geheel af in de historische Amstelkerk, op dinsdagavonden in het midden van de maand, te beginnen op dinsdagavond 24 november.

Coronamaatregelen
Er is slechts plek voor 30 bezoekers per concert, waarbij elk optreden een uur duurt. Wij vragen iedereen mondmaskers te dragen, behalve als men op de plek zit. Het is allemaal wat anders, en misschien minder gezellig, maar zo kunnen wel doorgaan met wat we het liefste doen: live mooie kamermuziek spelen voor een enthousiast publiek!