Kleine concerten tot 30 bezoekers zijn weer mogelijk. Alle activiteiten worden conform de richtlijnen van het RIVM uitgevoerd.

Kobra Ensemble: Have yourself a merry little christmas

Kom in de winter- en kerstsferen met het Kobra Ensemble! We verwarmen onze handen aan een warm vuur, houden een sneeuwballengevecht en vertellen elkaar het kerstverhaal. Met een uiteenlopende mix van winter- en kerstmuziek van over de hele wereld, van klassiek tot jazz. In de donkere, prachtige Waalse kerk, brengt Kobra een licht in de duistere wintermaanden.

Dit concert is onderdeel van de Couleur Vocale 2020, een serie voor Amsterdamse koren en vocale ensembles georganiseerd door De Waalse Kerk. Meer weten over deze serie en de andere concerten? Bekijk dan de informatiepagina.

Coronamaatregelen
Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven. Bij binnenkomst vragen wij u te verklaren dat u gezond bent, verzoeken wij u uw handen te ontsmetten, te allen tijde anderhalve meter afstand te bewaren tot anderen en eventuele overige veiligheidsaanwijzingen op te volgen. Houd u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen ruimte tussen verschillende huishoudens en let u alstublieft op de aangegeven looprichtingen. Er zijn max. 30 bezoekers aanwezig. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, maar wij moedigen het gebruik hiervan van harte aan. Persoonlijke omstandigheden of overwegingen, met betrekking tot het Coronavirus of anderszins, vormen geen aanleiding tot restitutie. Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers en vooral ook te genieten!

Agenda


Kobra Ensemble Kerstconcerten

Kobra Ensemble

Kobra zingt een mix van klassieke muziek, volksmuziek en popmuziek. Daarbij kenmerkt het opzoeken van de grens tussen muziek en theater Kobra’s huisstijl.