Coronamaatregelen:
Tot tenminste dinsdag 25 januari zijn helaas geen concerten en theatervoorstellingen mogelijk. Livestreams gaan wel door. Wacht informatie van de organisator af als u een actieve reservering heeft.

Couleur Vocale: VU-Kamerkoor

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Na een periode van stilte is het weer tijd voor klank. Om dat contrast te benadrukken, neemt het VU-Kamerkoor u mee naar twee werelden van geluid. Muziek van Lang, Sandström en Pärt staan symbool voor de stilte met hun zelfstandige, zuivere en meditatieve klanken. Deze laten we daarna achter ons met het prachtige en volle geluid van Martin, waarin alle stemmen samenvloeien en het voltallige VU-Kamerkoor weer geheel tot zijn recht komt.

Couleur Vocale is een concertserie in De Waalse Kerk voor Amsterdamse koren en vocale ensembles, en natuurlijk ook voor liefhebbers van vocale muziek uit het hele land.. Meer weten over deze serie en de andere concerten? Bekijk dan de informatiepagina.

Uitvoerenden:
VU-Kamerkoor, o.l.v. Krista Audere

Programma:
John Cage (1912-1992)
Four 2

Arvo Pärt (*1935)
And I heard a voice

Frank Martin (1890-1974)
Mis voor dubbelkoorVU Kamerkoor Couleur Vocale

VU Kamerkoor

Het VU-Kamerkoor is een halve eeuw jong en telt ruim 30 ambitieuze koorzangers. Zowel jeugdig enthousiasme als wijze ervaring maken deel uit van het koor. Deze variëteit zet zich door in de programmakeuze, waarin ruimte is voor oude en nieuwe muziek, begeleid of a capella.