Johannette Zomer & Fred Jacobs: Le Nuove Musiche

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Le Nuove Musiche is een 17e-eeuws liedrecital met sopraan Johannette Zomer en Fred Jacobs op theorbe, waarin de 'Nieuwe Muziek' van Giulio Caccini als uitgangspunt genomen wordt en de invloed daarvan op het 17e-eeuwse muziekleven in Europa laten horen. Het programma begint in Italië met het prachtige ‘Amarilli mia bella’ om in Engeland te eindigen met ‘Music for a while’. Met werken van Caccini, Kapsberger, Rossi, Lambert, Lanier en Purcell.

Coronamaatregelen
Heeft u ziekteverschijnselen (koorts, verkouden, etc.), blijf dan thuis. Voor bezoek aan dit concert heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Er zijn 2 gescheiden toiletgroepen voor dames en heren; deze zijn duidelijk aangegeven in de kerk. Het is niet toegestaan om uw eigen consumpties te nuttigen in de kerk. Toiletten en andere contactoppervlakken worden zeer regelmatig schoongemaakt. Als u behoefte heeft aan extra schoonmaak, kunt u ons dat altijd laten weten. Houd rekening met uw medebezoekers, en volg de veiligheidsaanwijzingen van onze medewerkers op tijdens uw bezoek aan De Waalse Kerk. Tot slot, vergeet niet te genieten van uw bezoek aan De Waalse Kerk!

Wij begrijpen en delen de zorgen over het coronavirus. Wij houden ons strikt aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Alleen wanneer wij gedwongen zijn bepaalde evenementen te annuleren, kunt u uw reserveringsbedrag terug krijgen. Wanneer een evenement doorgaat en persoonlijke omstandigheden of overwegingen met betrekking tot het coronavirus maken dat u uw kaarten annuleert, ontvangt u geen compensatie!