Coronamaatregelen
Vanaf zaterdag 25 september (tot tenminste 1 november) vraagt de organisator u mogelijk om een coronatoegangsbewijs bij concertbezoek. Meer informatie daarover vindt u op de reserveringspagina's van de diverse concerten.

Ars Musica: Mijn naam is Brahms

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Speelse ontmoeting met een groot componist

Stel je eens voor: een oud huis, een sjieke woonkamer, een mooie bank. En op die bank zit niemand minder dan de beroemde componist Johannes Brahms, in levenden lijve. Dat zou toch een droom zijn?

Bij Ars Musica wordt deze droom werkelijkheid. De historie komt tot leven in ‘Mijn naam is Brahms’, een bijzondere familievoorstelling voor het hele gezin. Droom en werkelijkheid vechten soms om voorrang, maar één ding staat vast: je leert Johannes Brahms op een heel andere manier kennen. Je kunt zelfs met hem in gesprek, over zijn leven, over zijn prachtige muziek. Muziek die tijdens deze avond ook te horen zal zijn.

Uitvoerenden:
Ars Musica Koorschool en Ars Musica Meisjeskoor o.l.v. Marjon van der Linden
Gerben Budding, orgel en pianoJohannes Brahms Ars Musica

Ars Musica

Ars Musica biedt een muzikaal podium voor musici en ontvouwt muzikale schatten voor het publiek. Ars Musica fungeert ook als kenniscentrum op het gebied van muziek in het algemeen.