Coronamaatregelen:
Vanaf woensdag 26 januari zijn concerten en theatervoorstellingen weer mogelijk. U heeft daarbij een coronatoegangsbewijs nodig.

Mirantibus Concerten: Verrassende kamermuziek

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Let op: voor dit concert heeft u een coronatoegangsbewijs nodig via de CoronaCheck app of op papier. Meer informatie over hoe u dit regelt vindt u op deze website-pagina van de Rijksoverheid.

De mooiste kamermuziek in een verrassende bezetting! Het Nederlands Kamermuziek Ensemble werd in 2015 opgericht door klarinettiste Marieke Vos. Sindsdien speelde het ensemble veelvuldig in binnen- en buitenland. Het Nederlands Kamermuziek Ensemble (NKE) is een flexibel musici collectief dat bekend staat om de bijzondere bezetting van viool, klarinet, cello en piano. Op 5 februari speelt het ensemble het prachtige werk van W. Rabl 'Clarinetquartet' Opus 1.

Uitvoerenden:
Lisanne Soeterbroek (viool)
Marieke Vos (klarinet)
Charles Watt (cello)
Bas Verheijden (piano)

Programma:
W. Rabl: Clarinetquartet opus 1 e.aKamermuziek Nederlands Kamermuziek Ensemble

Nederlands Kamermuziek Ensemble

Het Nederlands Kamermuziek Ensemble werd in 2015 opgericht door klarinettiste Marieke Vos. Sindsdien speelde het ensemble veelvuldig in binnen- en buitenland. Het Nederlands Kamermuziek Ensemble (NKE) is een flexibel musici collectief dat bekend staat om de bijzondere bezetting van viool, klarinet, cello en piano.