Anna Fedorova

Bösendorfer Piano Series: Anna Fedorova

‘Fedorova overtuigt met alles. Het resultaat is dat de luisteraar volledig in de ban raakt van haar krachtige en lyrische spel.’ – Luister Magazine

Anna Fedorova & het Amsterdam Chamber Ensemble

'Onfeilbaar gevoelig, poëtisch en smaakvol' - Gramophone

Rachmaninov: Piano Concerto no. 2 opus 18 - Anna Fedorova

Live registratie van het Piano Concerto no. 2 opus 18 van Rachmaninov, door Anna Fedorova. Meer dan 40 miljoen keer bekeken!

Oyster Duo: Anna Fedorova & Nicolas Schwart

Het Oyster Duo, bestaande uit de wereldberoemde pianiste Anna Fedorova en haar partner, de internationaal prijswinnende contrabassist Nicolas Schwartz, kwamen elkaar voor het eerst tegen op een strand in Brazilië. De twee komen erachter dat ze een gedeelde fascinatie voor de oester hebben, zo wordt het Oyster Duo geboren. Sindsdien hebben ze met grote vaart internationale podia veroverd.

Anna Fedorova

De Oekraïense Anna Fedorova geeft als dochter van twee musici haar eerste concert op zesjarige leeftijd en debuteert op haar zevende al in het Kiev Philharmonic. Ze is nog maar drieëntwintig jaar oud wanneer ze in het uitverkochte Concertgebouw soleert bij de Nordwestdeutsche Philharmonie onder leiding van Martin Panteleev. Inmiddels is ze uitgegroeid tot internationale toppianiste.


Video playlist