Coronamaatregelen
Vanaf zaterdag 25 september (tot tenminste 1 november) vraagt de organisator u mogelijk om een coronatoegangsbewijs bij concertbezoek. Meer informatie daarover vindt u op de reserveringspagina's van de diverse concerten.

Lucas en Arthur Jussen

Rhenen, Cunerakerk, vrijdag 13 januari 2017, 20:15 - 22:45 uur

Info

De carrière van pianisten Lucas en Arthur Jussen heeft de laatste jaren een enorm hoge vlucht genomen. De broers spelen fabelachtig en musiceren als een ware twee-eenheid.

Ondanks hun jeugdige leeftijd draaien ze al jaren mee in het internationale concertcircuit. In Amsterdam traden ze op in de fameuze serie Meesterpianisten. In 2012 debuteerden ze bij het Koninklijk Concertgebouworkest. Of de pianobroers nu solo spelen of zich wijden aan quatre-mains, het is het technisch en muzikaal bijna volmaakt. De Volkskrant gaf vier sterren: “Verbazend met hoeveel gemak en vanzelfsprekendheid de jonge pianisten de vriendelijke, maar soms nog bijzonder veeleisende muziek onder hun handen vandaan laten rollen.”

Tijdens dit concert krijgen de broers hun solomomenten, maar kruipen ze ook samen achter de piano.

Klassiek aan de Rijn
Klassiek aan de Rijn organiseert het hele jaar door klassieke concerten, veelal met bekende musici, in de historische en sfeervolle Cunerakerk van Rhenen. Parkeren en garderobe zijn gratis en de kerk is verwarmd. Het programmaboekje en pauzedrankje (voor reguliere en student-entreekaarten) zijn inclusief.