Klassieke Muziek


Op zondag 1 oktober 2017, aanvang 15:00 uur. Locatie: Goethe Instituut in Amsterdam.

INFOSERVICE

Speciaal voor Vrienden geven de musici van het Erard Ensemble, bijgestaan door sopraan Katherine Dain en bariton Mattijs van de Woerd, een exclusieve sneak preview van het Zeven Bruggen festival in het monumentale grachtenpand van het Goethe Instituut.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u luisteren naar een feestelijke selectie van werken uit ons festivalrepertoire en van een aantal werken die we voor deze bijzondere gelegenheid speciaal voor u ten gehore zullen brengen. De precieze inhoud van dit Vriendenprogramma laten we nog even een verassing. Bij mooi weer borrelen we nog even na in de ruime tuin van het Goethe Instituut.

Vriend worden?
Bent u nog geen Vriend, maar wilt u dat graag worden en meteen genieten van dit prachtige programma? Dan is dit een uitgelezen gelegenheid. Voor 50 Euro krijgt u toegang tot dit concert, bent u een jaar lang Vriend van het Ensemble en wordt u in het voorjaar van 2018 uitgenodigd voor nog een muzikale middag op een mooie locatie. Wie wil dat niet? Via de reserveer-button kunt u direct Vriend worden. Eerst meer weten? Neem dan contact op met het Erard Ensemble.

PARTNERS