Binnenkort   Barok   Festivals   Kamermuziek   Bach   Matthaus   Messiah 
NederlandsContact

Topmusici op Nyenrode: Rubens Consort

Breukelen, Koetshuis Nyenrode, zondag 10 februari 2019, 15:30 - 16:30 uur

Info
Tickets
Vragen

Het Rubens Consort, geworteld in de rijke samenspeltraditie van het voormalige Rubens Quartet, vertolkt in kleinere en grotere formaties meesterwerken uit alle eeuwen van de muziekgeschiedenis. De drie kernmusici, Sarah Kapustin, Roeland Jagers en Sietse-Jan Weijenberg, kozen deze zondag de Goldberg Variaties van Bach.

Serie 'Topmusici op Nyenrode'
Het Koetshuis opent haar deuren voor de zondagmiddagconcerten met een nieuw seizoen van vier programma’s met o.a. jong talent uit het Koninklijk Concertgebouworkest, Russische (forte)pianist Olga Paschenko, Goldbergvariaties van Bach door het Rubens Consort en harpistes en zangeres van het Duo Bilitis met een programma over de liefde in ‘Romeo & Juliette'. Combineer het concert met een wandeling over het landgoed of een rondleiding op het kasteel.

Tickets


Bach: Goldberg Variaties Rubens Consort Topmusici Nyenrode Breukelen Barok Kamermuziek Johann Sebastian Bach

Rubens Consort

Het Rubens Consort, geworteld in de rijke samenspeltraditie van het voormalige Rubens Quartet, vertolkt in kleinere en grotere formaties meesterwerken uit alle eeuwen van de muziekgeschiedenis. De drie kernmusici zijn: Sarah Kapustin, Roeland Jagers en Sietse-Jan Weijenberg.