Klassieke Muziek


Op zondag 14 oktober 2018, aanvang 15:15 uur. Locatie: Jeruzalemkerk in Amsterdam.

INFORESERVEER NUSERVICE

Gewoonlijk staat zij op grote concertpodia over de hele wereld. Maar op zondag 14 oktober blijft mezzosopraan Cécile van de Sant voor één keer dicht bij huis. In de Jeruzalemkerk in Amsterdam-West, de wijk waar zij woont, brengt zij samen met pianiste Nathalie Doucet het programma Duitse grootheden, met liederen van onder andere Schubert, Schumann en Mahler. 
Café Cook vertegenwoordigt het ‘andere Duitsland’ met Duitse bieren en worst.

Duitse grootheden is het eerste concert in een nieuwe serie Klassiek in West van stichting Philomela. Klassiek in West biedt acht heel verschillende concerten met klassieke muziek als basis. 
Alle concerten zijn op zondagmiddag om 15.00 uur in de Jeruzalemkerk.

Stichting Philomela
Stichting Philomela produceert concerten op het snijvlak van kunst, geschiedenis, literatuur, filosofie en maakt klassieke muziek toegankelijk voor een breed publiek.

Cécile van de Sant
‘Donkere chocolade met 80 procent cacao’: zo omschrijft dirigent Nicholas McGegan de bijzondere stem van Cécile van de Sant. Cécile studeerde cum laude af aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam en zingt wereldwijd opera-, oratorium- en andere concertrollen. In juni zong zij in een bejubelde versie van Richard Strauss’ Elektra in het Concertgebouw in Amsterdam.

Nathalie Doucet
De Canadese pianiste Nathalie Doucet studeerde aan de Université de Montreal. Zij woont sinds 2009 in Nederland. Nathalie is operacoach en coach Franse taal aan het Conservatorium van Amsterdam en de Dutch National Opera Academy en is een veelgevraagd begeleidster.

Deel dit concert
UW EMAILADRES:
STUUR AAN:één of meer adressen