Klassiek in West: Kerstconcert met film en food

Amsterdam, Jeruzalemkerk, zondag 23 december 2018, 15:15 - 18:30 uur

Info

Schuif op 23 december aan in de Jeruzalemkerk voor een intiem Kerstconcert met veel extra’s. Mezzosopraan Merel Huizinga en pianist Dessy Radeva zingen en spelen klassieke Kerstmuziek en begeleiden bekende meezingers. We vertonen films over het geboorteverhaal van Jezus. En na afloop is er voor wie wil een Kerstbuffet.

Uw bijdrage is bij dit concert onmisbaar: we nodigen u uit te komen luisteren, zingen en iets mee te brengen voor het buffet.

Programma

(Kerst)liederen van onder anderen Bach, Mozart, Sarri, Barber, Pijper en Berio, bekende Kerstmeezingers en ontroerende films over de geboorte van Jezus – met livemuziek.

Food
Na afloop van het concert bent u welkom bij een kerstbuffet. De samenstelling daarvan is een verrassing, want we vragen u hiervoor zelf iets te maken. Dus breng ze mee: die gehaktballetjes of flensjes zoals alleen u ze kan maken! 
Wie een zelfgemaakt gerecht meebrengt voor het kerstbuffet krijgt een flinke korting op de toegangsprijs. Maar ook zonder gulle gaven bent u van harte welkom bij dit concert.

Stichting Philomela

Het Kerstconcert is het derde concert in een nieuwe serie Klassiek in West van stichting Philomela. 
Stichting Philomela produceert concerten op het snijvlak van muziek en andere kunstvormen en maakt klassieke muziek toegankelijk voor een breed publiek.

Klassiek in West
De serie Klassiek in West biedt acht heel verschillende concerten met klassieke muziek als basis. 
Alle concerten zijn op zondagmiddag om 15.15 uur in de Jeruzalemkerk, Jan Maijenstraat 14.

Klassiek in West wordt mede mogelijk gemaakt door het Amsterdams Fonds voor de Kunsten, het VSB-fonds en de gemeente Amsterdam.