Er is een storing bij het verzenden van email. Bevestigingen worden alsnog verzonden zodra de storing is verholpen.

Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

J.S. Bach: Matthäus Passion - Collegium Musicum Traiectum

Sleen, Dorpskerk, zondag 14 maart 2021, 15:00 - 18:30 uur

Info
Tickets
Contact

Bach’s mooiste muziek in het prachtige Drentse landschap

Collegium Musicum Traiectum voert de Matthäus Passion van Johan Sebastiaan Bach uit in de mooie dorpskerk van Sleen. Dit projectensemble voor jongvolwassen amateurmusici heeft inmiddels zijn sporen verdiend. Het uit 1727 daterende stuk, voor velen het beste stuk dat Johann Sebastian Bach ooit componeerde, combineert het indringende lijdensverhaal van Jezus Christus met een onovertroffen oratorium, een totaal zangstuk met orkest.

Sinds de oprichting in 2015 stelt Collegium Musicum Traiectum zich ten doel werken uit de Barok en het begin van de Klassieke periode op authentieke wijze en op hoog niveau uit te voeren. Dat is ook de reden waarom juist deze groep is gevraagd. Het volume van de groep past goed bij de akoestiek van de uit de 15e eeuw daterende kerk van Sleen. Daarbij komt nog het boeiende landschap van zuidoost Drenthe waarin Sleen en de kerk zich bevinden. Een bijzondere luisterervaring in een heerlijke omgeving.

Een kaartje voor deze uitvoering brengt je naar de mooiste muziek in het prachtige Drentse landschap. Er zijn goede en betaalbare restaurants en verblijfsmogelijkheden in de omgeving van Sleen. Voor meer info: neem contact met [email protected]

Agenda


Johann Sebastian Bach Bach: Matthäus-Passion Drenthe Collegium Musicum Traiectum

Collegium Musicum Traiectum

Collegium Musicum Traiectum (CMT) is een projectensemble voor (jongvolwassen) gevorderde amateurmusici.