Bachfestival Dordrecht 2020: Zaterdagprogramma (blok 1)

Dordrecht, DordtYart, zaterdag 27 juni 2020, 14:00 - 15:35 uur

Op deze pagina kunt u reserveren voor het beperkte aantal kaarten dat beschikbaar is voor blok 1 van het programma op zaterdag 27 juni a.s. Kaarten voor blok 2 van het programma (vanaf 15.50 uur) zijn te reserveren via deze pagina.

Goed nieuws in barre tijden! Het Bachfestival Dordrecht gaat wel door in juni 2020! Het festival biedt samen met NPO Radio 4 en met steun van de gemeente Dordrecht een online alternatief in het laatste weekend van juni. Voor het programma op zaterdag 27 juni (zie hieronder) zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar om er live bij te zijn, binnen de corona-richtlijnen.

Het Bachfestival is blij dat ze in deze bijzondere tijd op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni toch te horen en te zien is. Op vrijdag 26 juni zal een nieuwe compositie van Oene van Geel op het Bachorgel in de Grote Kerk in première gaan. Op zaterdag 27 juni klinkt de hele dag live muziek vanaf festivallocatie Dordtyart.

De signatuur van het festival blijft behouden in het programma van eind juni, hetzij in kleinere vorm en op een andere manier. Bezoekers en kijkers kunnen genieten van een combinatie van oude en nieuwe muziek; jong talent en gevestigde namen die prachtige uitvoeringen van J.S. Bach én compleet nieuw werk tot klinken brengen. Tussen de concerten door gaat het festival met verschillende gasten in gesprek over de culturele sector en de actualiteit.