Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

A Little Christmas Music - Johannette Zomer en Mike Fentross (videoconcert terugkijken)

Videoconcert, TERUGKIJKEN, dinsdag 29 december 2020, 20:30 - 21:30 uur

Info

Via deze reserveringspagina kunt u een toegangskaart reserveren om het videoconcert van het programma 'A Little Christmas Music' terug te kijken. Na reserveren is het videoconcert direct terug te kijken via uw reservering (bereikbaar via link in bevestigingsmail).

Johannette Zomer en Mike Fentross brengen heerlijk kerstrepertoire uit alle tijden en windstreken, in een intieme setting.

Dit programma met bekende en minder bekende Carols & Traditionals zal garant staan voor een uurtje genieten van feestelijke, maar ook ontroerende kerstmuziek.

Volgens goede Engelse traditie zal begonnen worden met 'Once in Royal David City', om vervolgens via prachtig Frans, Duits, Spaans en Nederlands kerstrepertoire in Amerika uit te komen bij het gezamenlijk van een Witte Kerst en vervolgens af te sluiten door elkaar een 'A Merry Little Christmas' toe te wensen.