Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Ars Musica: Masterclass Passie voor detail - De Johannes vs. de Matthaus

Online, Livestream, woensdag 31 maart 2021, 20:00 - 22:00 uur

Info
Tickets
Contact
De masterclass op 24 maart focust op de Matthaus Passion, de masterclass op 31 maart op de Johannes versus de Matthaus Passion. Het is mogelijk een losse toegangskaart voor één van beide masterclass te reserveren of een combi-kaart voor de beide masterclasses.

Duik samen met chef-dirigent Patrick van der Linden dieper in de wereld van de Johannes- en Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach. Na afloop kennen we het verschil tussen een aria en recitatief, begrijpen we waarom de Johannes anders klinkt dan de Matthäus, en weten we de functie van deze werken in Bachs tijd. Voor de liefhebber en de serieus geïnteresseerde, want er is ruime mogelijkheid om tijdens de masterclasses vragen te stellen.

Patricks keuze voor audio- en videomateriaal van Ars Musica laat de oren spitsen. Beleef het verhaal en de composities op een nieuw niveau.

Agenda


Johann Sebastian Bach Ars Musica Patrick van der Linden Videoconcerten

Ars Musica

Ars Musica biedt een muzikaal podium voor musici en ontvouwt muzikale schatten voor het publiek. Ars Musica fungeert ook als kenniscentrum op het gebied van muziek in het algemeen.