Coronamaatregelen
Vanaf zaterdag 25 september (tot tenminste 1 november) vraagt de organisator u mogelijk om een coronatoegangsbewijs bij concertbezoek. Meer informatie daarover vindt u op de reserveringspagina's van de diverse concerten.

Kamermuziekconcert Het Collectief

Haarlem, Nieuwe Kerk, maandag 19 juli 2021, 20:15 - 21:30 uur

Info

Bent u van plan meerdere programma's van het festival te bezoeken? Als u reserveert voor drie of meer (betaalde) programma's ontvangt u 10% korting. Reserveren voor drie programma's of meer kan via deze pagina.

Voor het eerste concert van het Internationaal Orgelfestival Haarlem nemen we plaats in de Nieuwe Kerk. In deze sfeervolle Haarlemse kerk speelt het Vlaamse topensemble Het Collectief een prachtig laat 19e-eeuws programma voor viool, klarinet, fluit, cello, vleugel en harmonium. De expressieve muziek van Brahms, Berg, Schönberg, Dvorak en Karg-Elert brengt u in een totaal andere klankwereld.

Het Collectief, bestaande uit Wibert Aerts (viool), Julien Hervé (klarinet), Thomas Dieltjens (piano), Toon Fret (fluit), Martijn Vink (cello), speelt samen met Dirk Luijmes, een van Nederlands meest gevierde harmoniumspelers.

Programma:
Werken van Litolff, Berg, Schönberg, Dvorak, Karg-Elert en Brahms

Coronamaatregelen: festival gaat door, geen toegangsbewijs nodig
Voor dit concert is géén coronatoegangsbewijs noodzakelijk, we houden 1,5 meter afstand en het concert wordt volledig coronaproof georganiseerd. Wij doen er alles aan om voor onze bezoekers, musici en medewerkers een veilige festivalbeleving te creëren. Van onze bezoekers verwachten wij dat zij zich ook aan de dan geldende richtlijnen houden. Zo maken we er samen een fantastisch én veilig festival van. Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven. Persoonlijke omstandigheden of overwegingen, met betrekking tot het coronavirus of anderszins, vormen geen aanleiding tot restitutie.