Improvisatieconcours: Finale

Haarlem, Grote of St. Bavokerk, zaterdag 24 juli 2021, 20:15 - 21:30 uur

Info
Tickets
Contact
Bent u van plan meerdere programma's van het festival te bezoeken? Als u reserveert voor drie of meer (betaalde) programma's ontvangt u 10% korting. Reserveren voor drie programma's of meer kan via deze pagina.

Het uur van de waarheid… Wie mag zich winnaar noemen van het Internationaal Improvisatieconcours Haarlem 2021?

Het behalen van de finale is al een prestatie op zich, maar voor de allerbeste speler gaat een deur open naar een internationale carrière, zoals de vele voorgangers zullen beamen. Diezelfde impact heeft overigens de publieksprijs: tijdens het juryberaad kunt u zelf uw favoriete speler aanwijzen. Het fameuze Müllerorgel is goedgestemd en staat er klaar voor! Na het juryberaad vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats.

Coronamaatregelen
Wij doen er alles aan om voor onze bezoekers, musici en medewerkers een veilige festivalbeleving te creëren. Van onze bezoekers verwachten wij dat zij zich ook aan de dan geldende richtlijnen houden. Zo maken we er samen een fantastisch én veilig festival van. Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven. Persoonlijke omstandigheden of overwegingen, met betrekking tot het coronavirus of anderszins, vormen geen aanleiding tot restitutie.

Agenda


Orgel Orgelmuziek Haarlem Noord-Holland Internationaal Orgelfestival Haarlem

Internationaal Orgelfestival Haarlem

Van 19 tot en met 24 juli 2021 laat het Internationaal Orgelfestival Haarlem (opgericht in 1951!) van zich spreken. Na een jaar gedwongen zwijgen, staan in deze week de orgels en de carillons van Haarlem weer vol in de schijnwerpers tijdens concerten, beiaardbespelingen en een carillonexcursie én het vermaarde Internationaal Improvisatieconcours. Geniet van Haarlem, geniet van de Haarlemse orgelrijkdom, en laat je verrassen door oude en nieuwe orgelklanken, improvisaties en spannende kunstige combinaties waarbij grenzen verdwijnen.