Coronamaatregelen
Vanaf zaterdag 25 september (tot tenminste 1 november) vraagt de organisator u mogelijk om een coronatoegangsbewijs bij concertbezoek. Meer informatie daarover vindt u op de reserveringspagina's van de diverse concerten.

Improvisatieconcours: Finale

Haarlem, Grote of St. Bavokerk, zaterdag 24 juli 2021, 20:15 - 21:30 uur

Info

Bent u van plan meerdere programma's van het festival te bezoeken? Als u reserveert voor drie of meer (betaalde) programma's ontvangt u 10% korting. Reserveren voor drie programma's of meer kan via deze pagina.

Het uur van de waarheid… Wie mag zich winnaar noemen van het Internationaal Improvisatieconcours Haarlem 2021?

Het behalen van de finale is al een prestatie op zich, maar voor de allerbeste speler gaat een deur open naar een internationale carrière, zoals de vele voorgangers zullen beamen. Diezelfde impact heeft overigens de publieksprijs: tijdens het juryberaad kunt u zelf uw favoriete speler aanwijzen. Het fameuze Müllerorgel is goedgestemd en staat er klaar voor! Na het juryberaad vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats.

Coronamaatregelen: Festival gaat door, geen toegangsbewijs nodig
Voor dit concert is géén coronatoegangsbewijs noodzakelijk, we houden 1,5 meter afstand en het concert wordt volledig coronaproof georganiseerd. Wij doen er alles aan om voor onze bezoekers, musici en medewerkers een veilige festivalbeleving te creëren. Van onze bezoekers verwachten wij dat zij zich ook aan de dan geldende richtlijnen houden. Zo maken we er samen een fantastisch én veilig festival van. Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven. Persoonlijke omstandigheden of overwegingen, met betrekking tot het coronavirus of anderszins, vormen geen aanleiding tot restitutie.