Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Als u een reservering heeft voor die periode hoort u in de loop van de komende week wat dit voor uw reservering betekent.

Seinconcerten: Nationale Operastudio

Hilversum, Kerkgebouw De Morgenster, vrijdag 10 december 2021, 19:00 - 20:00 uur

Info
Tickets
Contact
Dit evenement is afgelast wegens overmacht (Coronavirus)
Bezoekers ontvangen binnen 3 werkdagen na de afgelasting een bericht van de organisator. Bericht niet ontvangen? Kijk bij 'Ongewenste post'.

De Nationale Opera Studio staat onder artistieke leiding van de internationaal gerenommeerde sopraan Rosemary Joshua. Met haar ruime ervaring als zangeres én zangpedagoog stelt zij voor de jonge talenten een internationaal gerenommeerd programma samen. Voor dit concert zullen 4 zangers naar Hilversum komen om zich te laten horen in een gevarieerd concert, met onder andere de ‘Liebesleidlieder’ van de Canadese componist John Greer, een serie zeer geestige liederen, gecomponeerd op teksten van Dorothy Parker. Ze worden begeleid door de vaste pianisten van de Nationale Opera: Jan-Paul Grijpink en Ernst Munneke.

De Opera Studio van de Nationale Opera is opgericht in september 2018 en is een twee jaar durende traineeship voor zeven zangers en twee pianisten. De zorgvuldig geselecteerde deelnemers doen belangrijke ervaringen op door mee te draaien in de professionele omgeving van De Nationale Opera en worden daarnaast individueel gecoacht bij ieder aspect van hun professionele ontwikkeling. Zo doen ze cruciale ervaring op die hun verdere carrière vleugels kan geven. De deelnemers van de Opera Studio treden op tijdens lunchconcerten en foyeravonden, krijgen workshops van internationale regisseurs en coaches, zingen kleine rollen op het grote podium en vertolken hoofdrollen in de jaarlijkse Opera Studio-productie.

Programma:
John Greer - Liebesleidlieder
Diverse componisten - Liederen, duetten, ensemblesOpera Noord-Holland Hilversum Nationale Operastudio Seinconcerten

Nationale Operastudio

De Opera Studio van de Nationale Opera is opgericht in september 2018 en is een twee jaar durende traineeship voor zeven zangers en twee pianisten. De zorgvuldig geselecteerde deelnemers doen belangrijke ervaringen op door mee te draaien in de professionele omgeving van De Nationale Opera en worden daarnaast individueel gecoacht bij ieder aspect van hun professionele ontwikkeling. Zo doen ze cruciale ervaring op die hun verdere carrière vleugels kan geven.