Coronamaatregelen
Vanaf zaterdag 25 september (tot tenminste 1 november) vraagt de organisator u mogelijk om een coronatoegangsbewijs bij concertbezoek. Meer informatie daarover vindt u op de reserveringspagina's van de diverse concerten.

Couleur Vocale: VU-Kamerkoor

Amsterdam, De Waalse Kerk, zondag 6 februari 2022, 15:15 - 16:15 uur

Info
Tickets
Contact

Na een periode van stilte is het weer tijd voor klank. Om dat contrast te benadrukken, neemt het VU-Kamerkoor u mee naar twee werelden van geluid. Muziek van Lang, Sandström en Pärt staan symbool voor de stilte met hun zelfstandige, zuivere en meditatieve klanken. Deze laten we daarna achter ons met het prachtige en volle geluid van Martin en Elgar, waarin alle stemmen samenvloeien en het voltallige VU-Kamerkoor weer geheel tot zijn recht komt.

Couleur Vocale is een concertserie in De Waalse Kerk voor Amsterdamse koren en vocale ensembles, en natuurlijk ook voor liefhebbers van vocale muziek uit het hele land.. Meer weten over deze serie en de andere concerten? Bekijk dan de informatiepagina.

Uitvoerenden:
VU-Kamerkoor, o.l.v. Krista Audere

Programma:
John Cage (1912-1992)
Four 2

Arvo Pärt (*1935)
And I heard a voice

Frank Martin (1890-1974)
Mis voor dubbelkoor

Edward Elgar (1857-1934)
Lux AeternaWaalse Kerk Amsterdam VU Kamerkoor Couleur Vocale

VU Kamerkoor

Het VU-Kamerkoor is een halve eeuw jong en telt ruim 30 ambitieuze koorzangers. Zowel jeugdig enthousiasme als wijze ervaring maken deel uit van het koor. Deze variëteit zet zich door in de programmakeuze, waarin ruimte is voor oude en nieuwe muziek, begeleid of a capella.