Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Als u een reservering heeft voor die periode hoort u in de loop van de komende week wat dit voor uw reservering betekent.

Huygensfestival 2021: Quatre Mains

Voorburg, De Voorhof, zaterdag 11 september 2021, 11:30 - 12:00 uur

Info

Let op: voor dit concert heeft u een coronatoegangsbewijs nodig via de CoronaCheck app. Meer informatie over wat dit precies inhoudt vindt u op deze website-pagina van de Rijksoverheid.

De Quatre Mains Groep Den Haag(1987), bestaat uit 35 enthousiaste pianisten. Ze musiceren in vaste en in wisselende duo’s op 1 of 2 instrumenten.

Dit jaar staat het Huygens Festival in het teken van de componist Camille Saint Saëns, met speciale aandacht voor ‘Het Aquarium’ uit het Carnaval der Dieren. Dit werk staat dan ook op het programma van de groep tijdens het Huygens Festival 2021.

Er is een veelzijdig en rijk repertoire voorhanden, origineel geschreven voor quatre-mains, voor 2 piano’s of in een bewerking daarvoor.

Quatre Mains Groep Den Haag speelt op alle niveaus in meestal het klassieke en soms het moderne en populaire genre. Componisten waarvan regelmatig werken worden uitgevoerd, zijn: Johann Sebastian Bach, Antonin Dvorak, Wolfgang Amadeus Mozart en Sergej Rachmaninov. Dit is slechts een beperkte greep uit de vele ( vaak ook minder bekende) componisten.