Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Als u een reservering heeft voor die periode hoort u in de loop van de komende week wat dit voor uw reservering betekent.

Huygensfestival 2021: Funky Music School

Voorburg, Franse Kerk, zaterdag 11 september 2021, 14:45 - 15:15 uur

Info

Let op: voor dit concert heeft u een coronatoegangsbewijs nodig via de CoronaCheck app. Meer informatie over wat dit precies inhoudt vindt u op deze website-pagina van de Rijksoverheid.

Funky Music School, de school voor een ieder, jong, oud, beginnend of gevorderd. Met een fijn team werken zij naar de muzikale doelen van de leerlingen toe en leren ze hun leerlingen de taal van muziek. Met een coronajaar achter de rug is het weer fijn dat docenten en leerlingen gebruik kunnen maken van de diverse podia. Als muzikant doe je niets liever dan die passie delen.

Ruth Mareen begon op vijfjarige leeftijd viool te spelen. Sindsdien is haar enthousiasme alleen maar toegenomen. Stil zitten is niet aan haar besteed, ze neemt deel aan veel verschillende orkestwerkingen, audities en stages. Zo speelt ze met het viool-gitaar duo RAAS, het LUCA Quartet, Brussels Sinfonietta en het Nationaal Jeugd Orkest. Ruth voelt zich comfortabel in meerdere genres, zo combineerde ze haar klassieke studies tijdens haar laatste jaar in Leuven met jazz. Verder werkt ze als viooldocent bij de Funky Music School en deelt ze haar kennis en ervaring met verschillende leerlingen.

Guillermo Gómez is een getalenteerde Spaanse saxofonist. Wat hem onderscheidt is zijn muzikale expressiviteit dat zich uit in uitzonderlijke klanken. Ook andere omschrijven Guillermo als een getalenteerde en brilante saxofonist met een vernieuwende compositorische visie . Sinds zijn zestiende neemt hij deel aan verschillende muzikale projecten, waaronder; “Ninajazz Mission”, “Jazz for Kids” en “CSMN Big Band”. Sindsdien zit Guillermo nooit stil en is sinds kort ook docent bij de Funky Music School om zijn expertise en enthousiasme te delen met de leerlingen van de muziekschool.