Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Als u een reservering heeft voor die periode hoort u in de loop van de komende week wat dit voor uw reservering betekent.

Huygensfestival 2021: Haenen Ukelele Workshop

Voorburg, Franse Kerk, zaterdag 11 september 2021, 15:30 - 16:30 uur

Info

Let op: voor dit concert heeft u een coronatoegangsbewijs nodig via de CoronaCheck app. Meer informatie over wat dit precies inhoudt vindt u op deze website-pagina van de Rijksoverheid.

Haenen Muziek in Voorburg heeft (al bijna 40 jaar!) naast een uitgebreide collectie muziekinstrumenten, bladmuziek en accessoires ook een enorm grote muziekschool met inmiddels al zo’n 400 leerlingen die hier privé en duolessen volgen op piano, gitaar, basgitaar, keyboard, zang (populair, klassiek en musical) ukelele, singer-songwriter en diverse blaasinstrumenten. Allemaal gediplomeerde en enthousiaste leerkrachten geven hier iedere dag, avond en op zaterdag les en organiseren leuke workshops.

Een van deze leerkrachten, de Spaanse Ximo Sirera, afgestudeerd conservatorium in Madrid, Berkeley USA en Den Haag met diverse masters, geeft op de zaterdag 11 september in de Franse Kerk tijdens het Huygens Festival een gratis workshop ukelele! Een van de meest populaire instrumenten van nu én een instrument wat gemakkelijk te bespelen is. Al na één workshop kun je gegarandeerd een aantal liedjes spelen, ook al heb je nog nooit een instrument bespeeld. Ximo leert je alles over de verschillende ukeleles en leert je melodieën én akkoorden te spelen.

Ukeleles en lesmateriaal worden door Haenen Muziek verzorgd. De workshop is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.