Kobra Ensemble - Have yourself a merry little Christmas

Zaterdag 24 december 2022, 14:15 - 16:15 uur

Amsterdam, De Waalse Kerk

Kobra Ensemble - Have yourself a merry little Christmas

Amsterdam, De Waalse Kerk, zaterdag 24 december 2022, 14:15 - 16:15 uur

Info

Laat jezelf onderdompelen in hartverwarmende kerst- en wintermuziek, gezongen door het Kobra Ensemble. De zeven zangeressen hebben de mooiste, vrolijkste, (on)bekendste en troostrijke kerst en wintermuziek – uit alle windstreken- uitgezocht.

Ja! Kobra! Een klassiek geschoold ensemble, maar ze verkennen verder alle muzikale richtingen die ze leuk vinden en schuwen daarbij het theatrale niet. Het liefst zingen zij op zo verschillend mogelijke podia, evenementen en festivals. Constant op zoek naar nieuw publiek om te verrassen. Vandaar dat zij eerder samenwerkten met klassieke grootheden in het Concertgebouw, maar ook met een metalband op het Roadburn Festival. Het Kobra Ensemble bestaat uit Ingrid Doude van Troostwijk, Karlijn Hamer, Lonneke Kegels, Lea Klarenbeek, Sterre Konijn, Nina Rompa en Saskia Voorbach. Ga naar de website van het Kobra Ensemble voor meer informatie over het koor.

Programma

Kobra zingt onder andere Frid på jord van de Zweedse volksmusicus Sofia Karlsson, The Lamb van John Tavener, White Winter Hymnal van de Fleet Foxes en A este sol peregrino – een Spaans kerstlied.

Uiteraard ontbreekt ook dit jaar niet het Have yourself a merry little christmas, met een wens die we elkaar dit jaar opnieuw toezingen:

Someday soon we all will be together

If the fates allow

Until then we'll have to muddle through somehow

So have yourself a merry little Christmas now