Feestelijke Christmas Carols - met Ars Musica

Oudewater, Grote of St. Michaëlskerk, zaterdag 10 december 2022, 19:45 - 21:15 uur

Info
Tickets
Contact

Als er één maand is die bol staat van hartverwarmende traditie dan is het december. Ars Musica viert het einde van het jaar altijd op verrassende wijze. Dit keer presenteren we een programma van beroemde en minder-bekende parels in de sfeer van de ‘Christmas Carol’.

Ga eens goed zitten voor een dwarsdoorsnede van de prachtigste Engelse kerstmuziek door de eeuwen heen. Daarnaast hoor je de première van een nieuwe compositie in Engelse, laat-romantische stijl. Arjen Uitbeijerse componeerde de Ars Musica Carol in opdracht van Ars Musica speciaal voor deze gelegenheid.

Diverse stijlen van diverse componisten klinken op diverse plekken in de indrukwekkende ruimte van de Grote of Michaelskerk in Oudewater. Ars Musica neemt maar liefst vier koren mee; ook in klankrijkdom is afwisseling gegarandeerd. Voor de eerste keer, of als trouwe bezoeker: beleef een feest van herkenning, van ontmoeting, van sprankelende sfeer, van muzikale traditie én vernieuwing. Wees welkom!

Uitvoerenden:

Ars Musica Koorschool

Ars Musica Meisjeskoor

Ars Musica Studentenkoor

Ars Musica Concertkoor

Marjon van der Linden, dirigent

Arjen Uitbeijerse, dirigent

Patrick van der Linden, dirigent

Gerben Budding, orgelArs Musica Oudewater Provincie Utrecht Kerstconcerten

Ars Musica

Ars Musica biedt een muzikaal podium voor musici en ontvouwt muzikale schatten voor het publiek. Ars Musica fungeert ook als kenniscentrum op het gebied van muziek in het algemeen.


Uitgelicht