Bösendorfer Series: Passe-partout

Amsterdam, De Waalse Kerk, donderdag 14 september 2023 - zondag 2 juni 2024

Info
Reserveer nu
Contact

Met trots presenteert De Waalse Kerk alweer het vijfde seizoen van onze Bösendorfer Series! Deze reeks intieme pianorecitals is uitgegroeid tot een vaste waarde in de programmering van De Waalse Kerk en de Amsterdamse klassieke muziekscene.

Maar liefst negen toppianisten schitteren komend seizoen achter de Bösendorfer Imperial Grand. Negen pianisten in acht concerten, want dit seizoen mogen wij Duo Pleyel, bestaande uit de beroemde dirigent en pianist Richard Egarr en zijn vrouw, pianiste Alexandra Nepomnyashchaya verwelkomen! Natuurlijk komen er internationaal vermaarde pianisten langs als Severin von Eckardstein, Frank Braley en Marietta Petkova, maar ook de Nederlandse fine fleur zoals Thomas Beijer, Ralph van Raat en Lestari Scholtes en het Franse toptalent Nathalia Milstein. Hun veelzijdige en virtuoze programma’s op de donderdagavond beslaan een breed muzikaal spectrum van Couperin tot Rachmaninoff.

In De Waalse Kerk, een bijzondere en historische locatie in hartje Amsterdam, neemt het publiek plaats rondom de vleugel. De intieme setting en de voortreffelijke akoestiek van de kerk staan garant voor een magische sfeer en ultieme muziekbeleving.

Passe-partouthouders genieten maar liefst van 8 concerten voor de prijs van 6 en verzekeren zichzelf van de beste plaatsen bij ieder concert. In plaats van €260 voor de gehele serie, betaalt u slechts €195!

Het 9e concert (het 2e van Marietta Petkova) maakt geen deel uit van het passe-partout.

Bösendorfer Series

Reeks van pianoconcerten door toppianisten in De Waalse Kerk. Een van de dierbaarste bezittingen van de kerk staat centraal: een Bösendorfer Imperial, vlaggenschip van de oudste pianobouwer ter wereld.