Ad Mosam: Johannespassion familieconcert

Utrecht, Pieterskerk, zaterdag 23 maart 2024, 16:00 - 16:45 uur

Info
Reserveer nu
Contact

Met de hulp van een verteller reizen we tijdens dit concert door verschillende scènes uit de Johannespassion. Reis je mee?

Ad Mosam vindt het belangrijk dat iedereen kan kennismaken met barokmuziek. Dit interactieve concert is een verkorte versie van de Johannespassion en geschikt voor de hele familie.

In 45 minuten volg je het historische verhaal op de muziek van Bach. Deze versie van de Johannespassion is daarom geschikt voor jong en oud. Zo kan iedereen genieten van deze mooie muziek: een onvergetelijke kennismaking met barokmuziek. De verteller neemt de hele familie op begrijpelijke wijze mee in het verhaal.

Ad Mosam neemt je mee naar de muzikale wereld van Bach.

Video playlist


Ad Mosam

Het in Sittard gevestigde, maar internationaal samengestelde barokensemble AD MOSAM is een ensemble van hoog niveau met gespecialiseerde instrumentalisten, solisten en een professioneel koor. Of het nu onbekende barokke juweeltjes zijn of de grote bekende werken, in de expressieve uitvoeringen klinkt hun passie voor muziek en liefde voor het publiek.Uitgelicht

Ad Mosam: Stabat Mater

Het beeld van de treurende moeder, vol emotie en drama, blijft raken. De onvoorwaardelijke liefde voor haar kind wordt tot bron van ondraaglijke pijn.

Ad Mosam: Johannespassion

In dit meesterstuk troef je Bach's eigen emoties bij wat 'de mensenzoon' in zijn lijden onderging. Bach maakt ons deelgenoot van de emotionele verwarring die de lijdensweg bij hem opriep.

Ad Mosam

Het in Sittard gevestigde, maar internationaal samengestelde barokensemble AD MOSAM is een ensemble van hoog niveau met gespecialiseerde instrumentalisten, solisten en een professioneel koor. Of het nu onbekende barokke juweeltjes zijn of de grote bekende werken, in de expressieve uitvoeringen klinkt hun passie voor muziek en liefde voor het publiek.

Música Temprana: El canto de la Sibila - Lied van de Sibille

Een programma door Musica Temprana waarin vrouwen en rituelen centraal staan in het muzikale en poëtische verhaal. Hoogtepunt: het Lied van de Sibille, in de versie van de kathedraal van Cuenca.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833