La Sfera Armoniosa - Willem de Fesch, de Alkmaarse tijdgenoot van Bach

Alkmaar, Lutherse Kerk, zaterdag 21 september 2024, 20:00 - 21:15 uur

Info
Reserveer nu
Contact

Muziek voor de vrouwen van Bach en de Fesch. Anna Magdalena Bach was professioneel zangeres aan het hof van Anhalt-Cöthen, Maria-Anna de Fesch was professioneel zangeres en zong concerten in Londen.

Uitvoerenden:

Channa Malkin - sopraan

Evan Buttar - cello

Mike Fentross - theorbeLa Sfera Armoniosa

Het Nederlandse La Sfera Armoniosa, opgericht in 1992, is gespecialiseerd in het uitvoeren van zeventiende en achttiende eeuwse muziek en staat onder leiding van Mike Fentross. Naast muziek van beroemde componisten als Monteverdi, Händel en Vivaldi, voert het ensemble ook minder bekende muziek uit die na uitvoerig zoekwerk is gedistilleerd uit zeventiende en achttiende eeuwse muziekdrukken en manuscripten.Uitgelicht

La Sfera Armoniosa - passepartout serie Alkmaar 2024-2025

La Sfera Armoniosa heeft voor het seizoen 2024-2025 een prachtige reeks concerten samengesteld. Boek een passepartout ticket voor vijf concerten!

La Sfera Armoniosa

Het Nederlandse La Sfera Armoniosa, opgericht in 1992, is gespecialiseerd in het uitvoeren van zeventiende en achttiende eeuwse muziek en staat onder leiding van Mike Fentross. Naast muziek van beroemde componisten als Monteverdi, Händel en Vivaldi, voert het ensemble ook minder bekende muziek uit die na uitvoerig zoekwerk is gedistilleerd uit zeventiende en achttiende eeuwse muziekdrukken en manuscripten.

Seinconcerten: Nikola Meeuwsen

Niet zomaar ontving hij in 2019 al de Young Talent Award. Nikola is een verademing achter de piano.

Aventure: Ave Domina - Vrouwen Kerstmuziek uit de 15e eeuw

Ave Domina laat de kracht en uitstraling van een intieme 15e-eeuwse vrouwenkerst horen. Met concerten in Amsterdam en Maastricht.

Seinconcerten: Pianokwartet Corneille

Een heerlijk kwartet musici spelend op piano, viool, altviool en cello.

Seinconcerten: Rembrandt Frerichs

Geïnspireerd door Mozart brengt Rembrandt het improvisatie-element terug in de klassieke muziek.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833