Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Als u een reservering heeft voor die periode hoort u in de loop van de komende week wat dit voor uw reservering betekent.

Johannette Zomer

Het repertoire van de Nederlandse sopraan Johannette Zomer reikt van de Middeleeuwen tot en met de 20e eeuw, met als gevolg een zeer gevarieerde en omvangrijke concertpraktijk.

Johannette Zomer: Singalong Lectures

Sopraan Johannette Zomer presenteert haar favoriete werken in de vorm van 7 online Singalong Lectures. Reserveer een all-in kaart voor alle lectures of een toegangskaart voor een losse lecture.

Johannette Zomer & friends: O Kerstspel schooner dan de dagen

‘O Kerstspel schooner dan de dagen’ is een uitnodigend programma, waarin met scherts en poëzie verteld en gemusiceerd wordt rond het thema kerst. Met Monteverdi, Vivaldi en Bach.

Johannette Zomer & friends: Hoe schoon lichtet de morgenster

Kerstprogramma met muziek uit de 16e, 17e en vroege 18e eeuw, waaronder juweeltjes van Bach, Praetorius en Telemann.

Johannette Zomer & Friends: Het oor van Artemisia

In het lecture concert ‘Het oor van Artemisia’ verdiepen we ons in het bijzondere leven dat Artemisia Gentileschi en klinkt muziek van haar Italiaanse tijdgenoten.

Over Johannette Zomer

Het repertoire van de Nederlandse sopraan Johannette Zomer reikt van de Middeleeuwen tot en met de 20e eeuw, met als gevolg een zeer gevarieerde en omvangrijke concertpraktijk.Agenda

Historie