Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Als u een reservering heeft voor die periode hoort u in de loop van de komende week wat dit voor uw reservering betekent.

Kerstconcerten

Kerst en advent zijn een belangrijk thema in de klassieke muziek. Op deze pagina brengen we de verschillende concerten bij elkaar.

Ars Musica: Adventsconcert

Beleef decembermuziek met de koren van Ars Musica. In dit concert draait alles om advents- en kerstmuziek van Nederlandse bodem.

Händel: Messiah - Johannes Leertouwer en orkest philharmonie

Johannes Leertouwer en orkest voeren de beroemde Messiah van Händel uit.

Johannette Zomer & friends: O Kerstspel schooner dan de dagen

‘O Kerstspel schooner dan de dagen’ is een uitnodigend programma, waarin met scherts en poëzie verteld en gemusiceerd wordt rond het thema kerst. Met Monteverdi, Vivaldi en Bach.

AD MOSAM: Messiah

Trompetgeschal, ontroerende aria’s en maar liefst 23 fantastische koordelen zoals het beroemde ‘Halleluja’ weten ons nog steeds diep te raken. Met een topcast aan solisten staat Ad Mosam garant voor een heerlijke kerstbeleving.

La Sfera Armoniosa: Ode aan Maria (kerstconcert)

De jonge Italiaanse zangeres, Elisa de Toffol, brengt samen met La Sfera Armoniosa een ode aan moeder Maria.

Johannette Zomer & friends: Hoe schoon lichtet de morgenster

Kerstprogramma met muziek uit de 16e, 17e en vroege 18e eeuw, waaronder juweeltjes van Bach, Praetorius en Telemann.

Kerst met het Erard Ensemble

Het Erard Ensemble brengt na een jaar onderbreking het traditionele Kerstconcert, met het stralende Tweede Pianokwartet van Brahms.

Over Kerstconcerten

Kerst en advent zijn een belangrijk thema in de klassieke muziek. Op deze pagina brengen we de verschillende concerten bij elkaar.