Festival Via Musica: Bienvenue a Paris

Via de agenda aan de rechterzijde van de pagina, kunt u uw entreekaarten reserveren: een passe-partout voor het festival of losse entreekaarten voor de concerten en/of dagarrangementen.

Via Musica voert de luisteraar mee op een avontuurlijke reis door tijd en ruimte. Tijdens deze vierdaagse reis treffen we elkaar met de mooiste en verrassendste muziek van diverse eeuwen, stijlen en met een zeer afwisselende bezetting. Concerten worden afgewisseld met film, po√ęzie en gastronomie.

Deze reis vindt fysiek plaats in alle bekende en onbekende plekken van Flevoland. Reis mee, proef de sfeer van kwaliteit en kom binnen in de fantastische wereld van de muziek.

Thema 2019: Bienvenue a Paris
Welkom in Parijs, het culturele centrum van de wereld door de eeuwen heen. We stellen ons voor hoe de concerten plaatsvonden, in donkere kapellen, in paleizen, in concertzalen en op het platteland. Parijs brengt een spannende mengelmoes van devotie en profaniteit, grandeur en gastvrijheid. Een stad waar experimenten plaatsvinden, waar kunstenaars elkaars werk bejubelen en afkraken, kortom, een bruisende stad met vele uitersten.

Via Musica is een totaalplaatje, maar elke dag binnen het festival heeft een accent. Vier dagen lang genieten is geweldig, maar je kunt ook alle onderdelen los bezoeken.

Programma festival:
Donderdag 8 augustus: Openingsconcert 'Muziek in de Chapelle Royale' - Almere
Vrijdag 9 augustus: Een dagje Montmartre - Lelystad
Zaterdag 10 augustus: Tour de Noordoostpolder
Zondag 11 augustus: Divers programma in Zeewolde en Dronten

Wil je meer weten over het programma? Kijk dan op de website van festival Via Musica.