Kleine concerten tot 30 bezoekers zijn weer mogelijk. Alle activiteiten worden conform de richtlijnen van het RIVM uitgevoerd.

Adventsconcerten Ars Musica

U kunt, als dat uw voorkeur heeft, er ook voor kiezen een toegangskaart te reserveren voor de livestream van dit concert. Toegangskaarten voor de livestream zijn te reserveren via deze pagina.

Als het goed is mogen we Advent samen vieren en daarom geeft Ars Musica met veel plezier Adventsconcerten in de Sint Joriskerk in Amersfoort. Tussen 19.00-20.00 uur kunt u genieten van een uitvoering van de Ars Musica Koorschool, het Meisjeskoor en het Jong Concertkoor, vanaf 21.00 uur gevolgd door een uitvoering van het Ars Musica Concertkoor –en Orkest onder leiding van Patrick van der Linden. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar om fysiek aanwezig te zijn bij het concert, dus snel reserveren wordt aangeraden.

Uitvoerenden:
Ars Musica Koorschool en Meisjeskoor – Marjon van der Linden
Ars Musica Jong Concertkoor – Arjen Uitbeijerse

Programma:
Wordt op een later moment bekend gemaakt.


Agenda


Ars Musica Kerstconcerten

Ars Musica

Ars Musica biedt een muzikaal podium voor musici en ontvouwt muzikale schatten voor het publiek. Ars Musica fungeert ook als kenniscentrum op het gebied van muziek in het algemeen.