Coronamaatregelen
Vanaf zaterdag 25 september (tot tenminste 1 november) vraagt de organisator u mogelijk om een coronatoegangsbewijs bij concertbezoek. Meer informatie daarover vindt u op de reserveringspagina's van de diverse concerten.

Passacalli Passegiati: Getokkelde Barok

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

De combinatie van twee barokgitaren of een barokgitaar en een theorbe biedt een waaier aan klankkleuren. Oude muziek specialisten Izhar Elias en Israel Golani pakken naast intieme tokkels ook uit met opzwepende en swingende dansen.

Ze spelen muziek die zelden ten gehore wordt gebracht, mede door de manier waarop de akkoorden zijn genoteerd. Deze zogenaamde Alfabeto notatie brengen Izhar en Israel weer tot leven in werken van G.P. Foscarini. De bijzondere duetten van Francesco Corbetta zijn ondanks hun buitengewone complexiteit aan harmonie├źn toch ook zeer dansant. Het is deze combinatie van pure verfijning en een volkse aard die Corbetta geliefd maakte aan het hof van Versailles, bij Lodewijk VIV.

Coronamaatregelen
Heeft u ziekteverschijnselen (koorts, verkouden, etc.), blijf dan thuis. Probeer zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te bewaren tot andere aanwezigen. U kunt gebruik maken van desinfectiegel om uw handen te reinigen bij binnenkomst. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, zolang u anderhalve meter afstand kunt houden. Volg de aangegeven looproute in de kerk. Houd bij uw keuze voor een zitplaats altijd minimaal 2 zitplaatsen vrij tussen verschillende huishoudens en wissel niet van plaats. Er zijn 2 gescheiden toiletgroepen voor dames en heren; deze zijn duidelijk aangegeven in de kerk. Het is niet toegestaan om uw eigen consumpties te nuttigen in de kerk. Toiletten en andere contactoppervlakken worden zeer regelmatig schoongemaakt. Als u behoefte heeft aan extra schoonmaak, kunt u ons dat altijd laten weten. Houd rekening met uw medebezoekers, en volg de veiligheidsaanwijzingen van onze medewerkers op tijdens uw bezoek aan De Waalse Kerk. Tot slot, vergeet niet te genieten van uw bezoek aan De Waalse Kerk!

Wij begrijpen en delen de zorgen over het coronavirus. Wij houden ons strikt aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Alleen wanneer wij gedwongen zijn bepaalde evenementen te annuleren, kunt u uw reserveringsbedrag terug krijgen. Wanneer een evenement doorgaat en persoonlijke omstandigheden of overwegingen met betrekking tot het coronavirus maken dat u uw kaarten annuleert, ontvangt u geen compensatie!