Coronamaatregelen
Vanaf zaterdag 25 september (tot tenminste 1 november) vraagt de organisator u mogelijk om een coronatoegangsbewijs bij concertbezoek. Meer informatie daarover vindt u op de reserveringspagina's van de diverse concerten.

Psalmzangdag 2021

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

De 150 mooiste psalmbewerkingen, door organisten Marco den Toom en Andre van Vliet

Na de eerste succesvolle editie vanuit de Evangelisch-Lutherse Kerk in Den Haag, volgt nu een tweede editie van Psalmzangdag vanuit de Kamper Bovenkerk. De organisten André van Vliet en Marco den Toom speelden op 6 maart jl. in een livestream vanuit Den Haag steeds beurtelings blokken van tien psalmen. In Kampen draaien zij de rollen om en spelen zij elk de psalmen die ze in Den Haag niet hoefden te spelen. Het programma start ’s morgens om acht uur en zal circa 13 uur duren. Bij de laatste psalmen verlenen de trompettisten Arjan en Edith Post hun medewerking.

De orgeldag kan gevolgd worden via een livestream en is live te bezoeken. De toegang is gratis en voor de bezoekers is er een hapje en drankje. Wel is aanmelding voor het gewenste tijdvak verplicht. Het is mogelijk meerdere tijdvakken te boeken.