Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Klantenservice

Nieuwjaarsconcert Ars Musica (videoconcert)

Dit is een livestream. Deze is live te kijken via de reservering (klik op 'Bekijk reservering' in de bevestigingsmail) en doorgaans nog 14 dagen terug te kijken.

Aanvang: zaterdag 23 januari 2021, 21:00 uur
Einde: zaterdag 23 januari 2021, 22:00 uur (onder voorbehoud)

Contactformulier

Uw naam:


Uw emailadres:


Gaat uw vraag over een specifiek evenement?

Gaat uw vraag over een bestaande reservering?

Vul uw reserveringsnummer in (6 cijfers, zie mail of bankafschrift) of uw rekeningnummer (alleen de laatste 9 cijfers):

Optioneel

In de volgende stap kunt u een vraag stellen.

Ik verstuur dit bericht als organisator of adverteerder


Privacy Statement

Veelgestelde vragen

  • Inloggen Kerst met Sela - Ga naar www.truetickets.com/kerstmetsela en vul daar het emailadres in waarmee je geboekt hebt en het reserveringsnummer.
  • Alle evenementen zijn Corona-proof - Bij alle aangeboden evenementen worden de actuele voorschriften van het RIVM opgevolgd. Wanneer de overheid nieuwe maatregelen aankondigt ontvangt u binnen 1-2 werkdagen bericht van de organisator wanneer deze maatregelen gevolgen hebben voor uw reservering.
  • Toegang tot concert of livestream - Via de bevestigingsmail kunt u uw reservering inzien. Vanaf een week voor het evenement vindt u daar ook uw e-ticket. Heeft u gereserveerd voor een livestream, dan vindt u die ook daar.
  • Geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk eerst bij ongewenste post. Ook zonder bevestiging kan er een reservering gemaakt zijn. Reserveert u voor de 2e keer, dan ziet u een melding in uw nieuwe reservering en kunt u één van beide gelijk annuleren.
  • Antwoord niet gevonden? - Neem contact op als u een vraag heeft voor dat u wilt reserveren, of als u de reservering niet kunt vinden. U ontvangt doorgaans binnen 1-2 werkdagen een reactie. Hier onder kunt u reserveringen opzoeken.

Nieuwsbrief klassiekemuziek.nl