Customerservice

Bösendorfer Series: Silver Garburg Piano DuoMeer informatie

Locatie: De Waalse Kerk, Walenpleintje 159, 1012 JZ, Amsterdam

Aanvang: vrijdag 2 december 2022, 20:15
Deuren open: 19:30 uur
Einde: vrijdag 2 december 2022, 22:15 (onder voorbehoud)

Deze melding niet tonen
seating_0_info

Programmawijziging
Het wereldberoemde Silver- Garburg Pianoduo zal die avond acte de présence geven. De oorspronkelijk geprogrammeerde Sonate in C-groot, D.812 van Franz Schubert zal worden vervangen door Mendelssohn’s Midsummer Night’s Dream, waardoor het programma er als volgt uit komt te zien: F. Schubert: - Grande Sonate in Bes-groot, D.617 - Divertissement sur des motifs originaux francais D.823 - Pauze - F. Mendelssohn: Midsummer night's dream Over het beroemde werk van Mendelssohn:
“Het Silver- Garburg Pianoduo sluit af met hun lijfwerk: Mendelssohns A Midsummer Night’s Dream. De Overture componeerde Mendelssohn al op 17-jarige leeftijd, geïnspireerd door familielezingen van het gelijknamige toneelstuk van Shakespeare. Oorspronkelijk voor pianoduo – waarschijnlijk speelde hij het thuis samen met zijn zus Fanny – bewerkte hij het al snel voor orkest, wat zorgde voor een laaiende start van zijn carrière. Pas 16 jaar later schreef hij de overige delen, eerst voor orkest, later voor pianoduo. Opmerkelijk genoeg lijkt Mendelssohn geen moeite te hebben gehad om de sfeer van zijn Overture 16 jaar later opnieuw te creëren. Van de triomfantelijke Wedding March tot het ondeugende Scherzo, het glinsterende Intermezzo en de betoverende Nocturne: het stuk is één en al magie.” Beluister het Scherzo, gespeeld door het duo op 23 oktober jl. in het programma Podium Klassiek.

Contactformulier organisatoren

Geen e-ticket?

Je vindt deze via de bevestigingsmail. Daarnaast sturen we 1 week vooraf nog een reminder.

Dringend? Zoek dan naar een betaling aan Interticket. In de omschrijving van de betaling staat het reserveringsnummer en het aantal kaarten.

 • Bij het evenement kan een medewerker van de organisator de reservering daarmee opzoeken.
 • Via het contactformulier kun je de reservering opzoeken met het reserveringsnummer, tenzij het emailadres verkeerd was ingevuld bij het reserveren.
 • Reserveer eventueel opnieuw en stuur ons een bericht, dan lossen we dit na het evenement op.

  Geen email ontvangen en ook geen betaling aan Interticket gevonden? Dan is er mogelijk geen reservering.

 • Geen bevestiging ontvangen?

  Staat de bevestigingsmail bij ongewenste post? Of is de reservering met een ander emailadres geplaatst? Nog steeds niet gevonden? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

  Contactformulier

  Binnen 2 minuten wordt een automatische reactie verstuurd met daarin de actuele reserveringen voor het opgegeven emailadres. Daarna volgt binnen 1-2 werkdagen nog een persoonlijk antwoord.

  Uw naam:


  Uw emailadres:


  Gaat uw vraag over een specifiek evenement?

  Gaat uw vraag over een bestaande reservering?

  • Vul uw reserveringsnummer in (6 cijfers, zie mail of bankafschrift)
  • Of uw rekeningnummer (alleen de laatste 9 cijfers)

  Optioneel

  In de volgende stap kunt u een vraag stellen.

  Gebruik het contactformulier organisatoren als u organisator of adverteerder bent.

  Privacy Statement


  Veelgestelde vragen

  • Geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk eerst bij ongewenste post. Ook zonder bevestiging kan er een reservering gemaakt zijn. Reserveert u voor de 2e keer met het zelfde emailadres, dan vermelden we dit in de bevestigingsmail en kunt u één van beide gelijk annuleren. Het kan ook zijn dat u met een ander emailadres heeft geboekt.
  • Het e-ticket is één week voor het aanvang beschikbaar - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om het e-ticket te openen, vanaf één week voor aanvang. Bevestigingsmail kwijt? Bij gebruik van het contactformulier sturen we automatisch een mail terug met daarin toegang tot alle actieve reserveringen.
  • E-ticket niet op tijd via mail ontvangen? Je vindt het e-ticket ook via de bevestigingsmail. Kun je die niet vinden, zoek dan op je bankafschrift naar een afboeking van Interticket. In de omschrijving van de betaling vind je het reserveringsnummer en het aantal kaarten. Daarmee kan de medewerker bij de ingang van het event je reservering opzoeken.
  • Zelf ruilen voor een andere datum - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om de reservering te openen. Klik op RUILEN om zelf een andere datum te kiezen (als het evenement deel uitmaakt van een reeks met een identiek programma).
  • Toegang livestream - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail om de video of livestream te bekijken, vanaf de aangekondigde datum en tijd. Vaak is een livestream nog 2 weken terug te kijken.
  • Vraag over de betaling? - In de meeste gevallen wordt de reservering via automatische incasso betaald. We nemen contact op voor een tweede kans als dit niet lukt. De betaling wordt meestal op maandag afgeschreven, een week na het plaatsen van de reservering, maar vaak niet eerder dan het kwartaal waarin het evenement plaatsvindt.
  • Antwoord niet gevonden? - Neem contact op als u een vraag heeft voor dat u wilt reserveren, of als u de reservering niet kunt vinden. U ontvangt doorgaans binnen 1-2 werkdagen een reactie. Hier onder kunt u reserveringen opzoeken.

  Nieuwsbrief klassiekemuziek.nl


  Bedrijfsinformatie

  Algemene Voorwaarden & Privacy Statement

  Interticket inz. klassiekemuziek.nl

  Kamer van Koophandel nr. 30196833