Orlando Festival 2018: Dagbezoek

Kerkrade, Abdij Rolduc, vrijdag 10 - zaterdag 18 augustus 2018

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Orlando Festival voor nieuwe data.

Info

Iedere dag is er tijdens het Orlando Festival van alles te beleven op festivallocatie abdij Rolduc in Kerkrade. Er worden masterclasses en lessen gegeven door de Orlando musici aan jonge professionele ensembles en amateur ensembles. U kunt elke les bezoeken en meemaken hoe een muziekstuk tot stand komt. Mooi, leuk én leerzaam om mee te maken.

Verder zijn er ook nog openbare repetities van Orlando ensembles. Ensembles samengesteld speciaal voor deze editie van het festival uit verschillende Orlando musici. Luister overdag hoe professionals repeteren, om het ’s avonds op de planken te horen.

Soorten entreekaarten:

  • Bij aanschaf van een dagkaart, kunt u vanaf 09.00 uur een dag op Orlando meemaken, en u heeft ook toegang tot het namiddagconcert (normaal € 15,-) van die dag. Het namiddagconcert vindt plaats in de Aula Minor op Rolduc, om 16.30 uur
  • Bij aanschaf van een halve dagkaart, kiest u twee lesblokken uit die u wilt volgen. De dagprogramma's vindt u op de site van het festival gedurende het festival.
  • Bij aanschaf van een lesblok, kiest u een lesblokken uit die u wilt volgen. De dagprogramma's vindt u op de site van het festival gedurende het festival.
  • Tijdens het festival zal er op de website een schema geplaatst worden van het lesprogramma zodat u ziet wie, wanneer les heeft. Dit schema kunt u ook ophalen op Rolduc tijdens het festival. U kunt tijdens de pauzes terecht in de Hotelbar op Rolduc voor consumpties. Kloosterbrasserie De Kanunnik op Rolduc heeft een lunch- en dinerkaart.