Binnenkort   Barok   Festivals   Kamermuziek   Bach   Matthaus   Messiah 

Muziek in het Zeven Bruggenkwartier

Amsterdam, Diverse locaties, maandag 30 september 2019

Info
Tickets
Vragen

Voor het achtste jaar op rij opent festival Muziek in het Zeven Bruggenkwartier deuren die 's-avonds meestal gesloten blijven. Het sfeervolle, kleinschalige kamermuziekfestival speelt zich af op prachtige, vaak ongewone locaties in het hart van Amsterdam.

Museum Van Loon, de Doopsgezinde Singelkerk, het Stadsarchief, de Vondelkerk, de Amstelkerk en het Goethe Instituut openen na sluitingstijd hun deuren zodat er van muziek genoten kan worden in een tot de verbeelding sprekende omgeving.

Met een mooie mix van muziek, verhalen en interviews neemt het festival ook dit jaar weer een bijzondere plaats in op de cultuuragenda van Amsterdam.

Tickets


Festivals Klassiek Muziek in het Zeven Bruggenkwartier Kamermuziek

Muziek in het Zeven Bruggenkwartier

Van 30 september tot en met 7 oktober 2018 vindt de zevende editie van het festival ‘Muziek in het Zeven Bruggenkwartier' plaats: een sfeervol, kleinschalig kamermuziekfestival dat zich afspeelt op prachtige lokaties in het hart van Amsterdam. Muziek, verhalen en interviews op bijzondere plekken geven het festival haar eigen karakter. Museum Van Loon, de Vondelkerk, het Stadsarchief, de Amstelkerk, de Doopsgezinde Singelkerk en het Goethe Instituut openen na sluitingstijd hun deuren zodat u kunt genieten van muziek in een tot de verbeelding sprekende omgeving.