Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Als u een reservering heeft voor die periode hoort u in de loop van de komende week wat dit voor uw reservering betekent.

J.S. Bach : Matthäus Passion - Bach Ensemble Amsterdam

Dordrecht, Grote Kerk, zaterdag 16 april 2022, 14:30 - 17:45 uur

Info
Tickets
Contact

Fundraising concert voor Hospice De Cirkel.

De Matthäus, het meesterwerk van Johann Sebastian Bach, staat traditioneel ieder jaar rond Pasen in vele kerken op het programma. Op (stille) zaterdag 16 april 2022 zal dit meesterwerk door het Bach Ensemble Amsterdam in de Grote Kerk van Dordrecht worden uitgevoerd. De Grote Kerk, één van de mooiste kerken van Nederland, vormt hierbij een prachtig decor.

Het Bach Ensemble Amsterdam heeft in binnen- en buitenland grote uitvoeringen op haar naam staan.

Rotaryclub Zwijndrecht e.o. draagt zorg voor de lokale organisatie van dit fundraising concert, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Hospice De Cirkel.

Dit concert stond eerder gepland voor 11 april 2020 en vervolgens voor 3 april 2021. De oorspronkelijk gereserveerde kaarten voor het concert van 11 april 2020 zijn voor dit concert van 16 april 2022 geldig.

Uitvoerenden:
Bach Ensemble Amsterdam, onder leiding van Paulien Kostense
Stephan Adriaens (Evangelist)
Joep van Geffen (Christus)
Elvire Beekhuizen (Sopraan)
Elsbeth Gerritsen (Alt)
David Lee (Tenor)
Michiel Meijer (Bas)


Agenda


Johann Sebastian Bach Bach: Matthäus-Passion Dordrecht Zuid-Holland Bach Ensemble Amsterdam

Bach Ensemble Amsterdam

Bach Ensemble Amsterdam staat onder leiding van Paulien Kostense (orkest) en Michiel Meijer (koor). Het ensemble heeft als doel barokmuziek op authentieke wijze uit te voeren.